Tja eindelijk is het zover. Al enige tijd is er op de achtergrond al  hard gewerkt aan een geheel nieuwe update van trekkertrek Zundert. Een wedstrijd binnen de NTTO die langzaam maar zeer zeker van de grond komt. Een wedstrijd die traditionele kenmerken draagt als; niet de makkelijkste banen, spannend tot het einde, goede sfeer, enthousiaste club etc. En juist dat, trekkertrek liefhebber, willen we niet veranderen. Onze eigen identiteit willen we behouden. Ook de plek “to be” gaan we behouden. Ook de grote club vrijwilligers en sponsoren hebben we nog zeer zeker. Maar toch is er iets veranderd!

NIEUWE NAAM + LOGO

We hebben een nieuwe naam:

EVENEMENT

Als organisatie zijn we van mening dat we met deze nieuwe naam het evenement nog beter tot zijn recht kunnen laten komen. En ook dat het de lading van het evenement beter verwoord. The power zit vooral in de wedstrijdelementen in de diverse onderdelen. Onderdelen die we gaan proberen de komende jaren uit te laten groeien op een breder vlak. Dit in de ruime zin van het woord.

Met deze update van onze naam nemen we ook afscheid van de oude naam en het oude logo. Een geheel nieuw en krachtig logo. Een nieuwe naam. En de nieuwe datum 27 juni 2020 is de mooie start van Powerpulling Zundert.

HAAK JIJ AL AAN?

We heten u graag welkom op onze nieuwe website, nieuwe facebookpagina en uiteraard zeer zeker op 27 juni 2020 vanaf 15.00 uur aan de Stuivezandseweg in Zundert.

Staat dit al in uw agenda?